*** Водещите вечерни новини на 26 май ***   … генералът коментира

...
*** Водещите вечерни новини на 26 май ***
 
… генералът коментира
Коментари Харесай

Водещите новини! НАТО може да опустоши руската армия и без ядрено оръжие. С какво цапа ТЕЦ „Марица“ 3

*** Водещите вечерни вести на 26 май ***

 

… генералът разяснява и необятно публикуваните опасения, че Русия може да употребява нуклеарно оръжие.

„ Отговорът ще бъде унищожителен за Русия “.

Ходжис гледа съществено на опасността, само че все пак счита, че нуклеарен удар е малко евентуален - тъй като не носи на Путин тактическо преимущество. Генералът въпреки всичко предизвестява, че при положение на нуклеарен удар Западът и НАТО ще отговорят.

А отговорът ще бъде унищожителен за Русия. Впрочем, въобще не се постанова този отговор да бъде нуклеарен. Можем да си представим няколко неща. Нашите стелт изтребители Ф-35 могат да унищожат съветските подразделения в Украйна - това няма да отнеме доста време. Владимир Путин може да загуби и по-голямата част от Черноморския си флот и да понесе още много други загуби.

Отговорът на западните войски във всеки случай ще бъде унищожителен за съветската войска. И то без потребление на нуклеарно оръжие.

***

… обявиха, че са подложили на танков обстрел село Дерхачи  (в северната украинска Харковска област) от граничния съветския град Белгород и разрушили локално учебно заведение.  

Двамата бяха задържани от украински военни откакто са проникнали на територията на страната-жертва на експанзия, с цел да продължат обстрела.

Адвокати на подсъдимите приканиха техните клиенти да бъдат освободени от отговорност. Съдените бранители обявиха, че бойците са изпълнявали заповед.

***

Нищо изненадващо тук. 

Дълго време поддържах уебсайт с подправени вести в България ", споделя в изявление за „ Дойче Веле “ млад мъж. " Темата Русия постоянно носи положителни пари. Тъжно е какъв брой са глупави хората. "

Той изяснява по какъв начин действа схемата:

***

Русия плаши. Пак. 

***

„ Големият проблем със замърсяването на въздуха в Димитровград идва от това дружество, тъй като данните показват, че когато предприятието не работи – няма превишаване на нормите в града “. 

„ Никога не сме твърдели, че Топлоелектрическа централа „ Марица “ 3 е единственият източник на замърсяване със серен диоксид ", разяснява още вицепремиерът. " В Димитровград през вчерашния ден, 25 май, няма превишение на нормите на серен диоксид ", уточни Сандов. " Най-високите равнища са три пъти под нормите на превишение “.

***

***

Гробарят Георги Енев, който беше задържан поради откритите човешки остатъци в гората край Банкя, остава в ареста, оповестиха от Софийска районна прокуратура.

Пред съда той декларирал, че желае да го пуснат и ще спомага на проверяващите.

***

Новият орган ще бъде конструиран посредством специфичен закон - за ограничения за предварителна защита и отбрана на националната сигурност от опасности за икономическата и финансовата система на страната.

… в който ще влизат заместник-министрите на правораздаването, външните и вътрешните работи, на стопанската система и промишлеността, зам.-директорите на Национална агенция за приходите и ДАНС. Той ще бъде съвещателен орган към Министерския съвет.

Предвижда се да бъдат основани два национални описи - на лицата и обвързваните лица, за които има събрани данни, че  използват с незаконни цели високотехнологични продукти; правят злоупотреби и измами в киберпространството или нерегламентирана активност на капиталови медиатори или пък се пробват да трансферират посредством български банки средства с непостоянен генезис, както и злоупотреби със средства на Европейски Съюз.

Засега проектозаконът няма утвърждение на съдружните сътрудници.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР